Profil

Westrup Vikar er et 100% danskejet vikar- og rekrutteringsbureau beliggende i Nykøbing F i Guldborgsund kommune og er professionel samarbejdspartner for en lang række virksomheder.

Målsætning og værdier har fra starten været høj effektivitet, stort engagement og tæt kontakt til vikarer og virksomheder. Vi tilbyder kompetent og effektiv service inden for professionelle vikarløsninger og rekruttering. I kraft af vores kvalificerede personale sikrer vi os, at vi i samarbejde med den enkelte virksomhed finder frem til den optimale løsning for både kunde og vikar. Det er helt afgørende for os at skabe det perfekte match – nemlig at levere den rigtige vikar til den rigtige arbejdsopgave hos den rigtige kunde – til tiden!

Westrup Vikar er en troværdig og stabil samarbejdspartner og vi gør vores yderste for at sikre et optimalt samarbejde med både vores vikarer og vores kunder.

 Vores kerneværdier:

Hos Westrup Vikar har vi et værdisæt, som vi arbejder ud fra og som vi mener er vigtigt at leve op til. Til både vore kunder og vikarer står vi inde for at levere både:

• Kvalitet • Fleksibilitet • Professionalisme • Ansvarlighed