Virksomheder

Som kunde hos Westrup Vikar er hjælpen altid nær!

Vi skaffer med kort varsel den ekstra arbejdskraft, du står og mangler i tilfælde af akut behov for vikarassistance eller sørger for at finde  den rigtige medarbejder, der passer ind i netop jeres firma, hvis behovet er et længerevarende vikariat eller måske en ny fastansat medarbejder.

Westrup Vikar leverer velkvalificeret, faglært og fleksibel arbejdskraft inden for en lang række brancher og fagområder. Vi udvælger vores vikarer nøje med fokus på høj arbejdsmoral og solide kompetencer og vi følger altid vores vikarer og kunder tæt undervejs i arbejdsforholdet. Det er meget vigtigt for os, at vikaren trives i vikariatet, for kun på den måde bliver du som kunde tilfreds.

Det er en stor fordel for mange virksomheder at benytte vikarassistance – en fleksibel personaleløsning via Westrup Vikar sikrer at din virksomhed får maksimal udnyttelse af alle ressourcer. Økonomisk er det i høj grad til jeres fordel som firma at bruge vikarløsninger, da I undgår spildtid og overflødige udgifter – som kunde hos os skal du kun betale for den effektive arbejdstid.

Vi står naturligvis for alt det administrative omkring vikarservicen, herunder kontrakter, løn, skat og feriepenge.

Sådan kan du sikre at din virksomhed konstant kan holde sit sædvanlige serviceniveau overfor jeres kunder – selv når en vigtig nøglemedarbejder måske går på pension eller bliver langtidssyg.